Samenvatting vrije training 1 voor Formule 1 GP van Rusland

Samenvatting vrije training 1 voor Formule 1 GP van Rusland

Op vrijdagochtend 25 september werd de eerste vrije training van het raceweekend in Rusland verreden. De coureurs verkenden de baan, en dat ging voor sommigen niet zonder slag of stoot; Carlos Sainz en Nicholas Latifi maakten flinke klappers in de muur.

Samenvatting <em>vrije training 1</em> voor Formule 1 GP van Rusland Op vrijdagochtend 25 september werd de eerste vrije training van het raceweekend in Rusland verreden. De coureurs verkenden de baan, en dat ging voor sommigen niet zonder slag of stoot; Carlos Sainz en Nicholas Latifi maakten flinke klappers in de muur. Max VerstappenDe race wordt verreden in Sochi, waar in 2014 nog de Olympische Winterspelen plaatsvonden. Max Verstappen ging als eerste de baan op. Hij hoopt dat de motorproblemen van de GP's in Italië zijn verholpen. Uiteindelijk reed Verstappen de derde tijd in de eerste vrije training. Bekijk de samenvatting van de eerste vrije training voor de Formule 1 GP van Rusland hierboven. Bekijk ook Zien: Carlos Sainz knalt tegen de muur in vrije training 1 voor GP van Rusland Bekijk deze video » Zien: stevige crash Nicholas Latifi tijdens vrije training 1 voor GP van Rusland Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting vrije training 1 voor Formule 1 GP van Rusland

Max Verstappen
De race wordt verreden in Sochi, waar in 2014 nog de Olympische Winterspelen plaatsvonden. Max Verstappen ging als eerste de baan op. Hij hoopt dat de motorproblemen van de GP's in Italië zijn verholpen. Uiteindelijk reed Verstappen de derde tijd in de eerste vrije training.

Bekijk de samenvatting van de eerste vrije training voor de Formule 1 GP van Rusland hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting vrije training 1 voor Formule 1 GP van Rusland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen