Kijk LIVE naar presentatie Frank de Boer als nieuwe bondscoach van Oranje

Kijk LIVE naar presentatie Frank de Boer als nieuwe bondscoach van Oranje

Ondanks de nodige kritiek, onder meer van de commissie-Mijnals (die diversiteit binnen de KNVB moet bevorderen), wordt Frank de Boer op vrijdag 25 september 'gewoon' gepresenteerd als de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal. Vanaf 13.00 uur is die presentatie live te volgen.

Kijk LIVE naar presentatie <em>Frank de Boer</em> als nieuwe bondscoach van Oranje Ondanks de nodige kritiek, onder meer van de commissie-Mijnals (die diversiteit binnen de KNVB moet bevorderen), wordt Frank de Boer op vrijdag 25 september 'gewoon' gepresenteerd als de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal. Vanaf 13.00 uur is die presentatie live te volgen. PersconferentieDat gebeurt tijdens een persconferentie met KNVB-directeur Eric Gudde en technisch directeur Nico-Jan Hoogma, die samen met De Boer de vragen van de pers zullen beantwoorden. Met deze nieuwe klus hoopt De Boer zijn carrière weer uit het slop te trekken; na een succesvolle periode bij Ajax werd hij achtereenvolgens ontslagen bij Internazionale, Crystal Palace en Atlanta United. Kijk hierboven op vrijdag 25 september vanaf 13.00 uur LIVE naar de presentatie van de nieuwe bondscoach Frank de Boer. Bekijk ook Video: Frank Rijkaard legt nog één keer uit waarom hij geen bondscoach wordt Bekijk deze video » Wilfred Genee heeft boze Humberto Tan aan de lijn: "Je wil iets, maar je doet het niet!" Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar presentatie Frank de Boer als nieuwe bondscoach van Oranje

Persconferentie
Dat gebeurt tijdens een persconferentie met KNVB-directeur Eric Gudde en technisch directeur Nico-Jan Hoogma, die samen met De Boer de vragen van de pers zullen beantwoorden. Met deze nieuwe klus hoopt De Boer zijn carrière weer uit het slop te trekken; na een succesvolle periode bij Ajax werd hij achtereenvolgens ontslagen bij Internazionale, Crystal Palace en Atlanta United.

Kijk hierboven op vrijdag 25 september vanaf 13.00 uur LIVE naar de presentatie van de nieuwe bondscoach Frank de Boer.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar presentatie Frank de Boer als nieuwe bondscoach van Oranje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen