Frank de Boer als nieuwe bondscoach: ‘Ik geloof dat we een mooie toekomst hebben’ (video)

Frank de Boer als nieuwe bondscoach: ‘Ik geloof dat we een mooie toekomst hebben’ (video)

Frank de Boer is vandaag officieel gepresenteerd als nieuwe bondscoach. En de trainer heeft alle vertrouwen in een succesvolle toekomst. “We hebben een goede spelersgroep en een goede staf.”

Frank de Boer is zeer vereerd als trainer van Nederlands elftal
“Ik ben zeer vereerd dat ik hier zit. Een ongelooflijk, super gevoel om bondscoach te mogen zijn van ons land. Dat maakt me zeer trots”, zei De Boer tijdens de presentatie. “Het is toch een zeer speciaal moment voor mij en mijn naasten. Ik geloof ook dat we een mooie toekomst hebben.”

Bekijk de AD-video met de reactie van Frank de Boer als nieuwe trainer van het Nederlands elftal hieronder.

<em>Frank de Boer</em> als nieuwe bondscoach: ‘Ik geloof dat we een mooie toekomst hebben’ (video) Frank de Boer is vandaag officieel gepresenteerd als nieuwe bondscoach. En de trainer heeft alle vertrouwen in een succesvolle toekomst. “We hebben een goede spelersgroep en een goede staf.” Frank de Boer is zeer vereerd als trainer van Nederlands elftal“Ik ben zeer vereerd dat ik hier zit. Een ongelooflijk, super gevoel om bondscoach te mogen zijn van ons land. Dat maakt me zeer trots”, zei De Boer tijdens de presentatie. “Het is toch een zeer speciaal moment voor mij en mijn naasten. Ik geloof ook dat we een mooie toekomst hebben.” Bekijk de AD-video met de reactie van Frank de Boer als nieuwe trainer van het Nederlands elftal hieronder. Kijk LIVE naar presentatie Frank de Boer als nieuwe bondscoach van Oranje Bekijk deze video » Nieuwe bondscoach Frank de Boer: "Ik ben heel blij, hoewel je dat niet altijd aan me ziet" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Frank de Boer als nieuwe bondscoach: ‘Ik geloof dat we een mooie toekomst hebben’ (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Frank de Boer als nieuwe bondscoach: ‘Ik geloof dat we een mooie toekomst hebben’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen