Telegraaf onderzoekt: waarom geloven mensen in complottheorieën? (video)

Telegraaf onderzoekt: waarom geloven mensen in complottheorieën? (video)

Bekijk hier het verhaal van Famke Louise bij Jinek: ‘Geen schijt aan de anderhalvemetersamenleving’

Terwijl het coronavirus de hele wereld al maanden in zijn greep houdt, volgt lang niet iedereen de richtlijnen van de overheid. Bekende Nederlanders als Famke Louise en Tim Douwsma riepen zelfs even op sociale media dat ze niet meer meededen, als hebben ze deze verklaring inmiddels weer ingetrokken. Er zijn behoorlijk wat mensen die een tegengeluid willen laten horen en geloven in complottheorieën. Hoe dit komt, dat onderzoekt De Telegraaf.

Bekijk de video van de Telegraaf over complottheorieën met psycholoog en gedragswetenschapper Jan Willem van Prooijen in de video hieronder.

Telegraaf onderzoekt: waarom geloven mensen in <em>complottheorieën</em>? (video) Bekijk hier het verhaal van Famke Louise bij Jinek: ‘Geen schijt aan de anderhalvemetersamenleving’ Terwijl het coronavirus de hele wereld al maanden in zijn greep houdt, volgt lang niet iedereen de richtlijnen van de overheid. Bekende Nederlanders als Famke Louise en Tim Douwsma riepen zelfs even op sociale media dat ze niet meer meededen, als hebben ze deze verklaring inmiddels weer ingetrokken. Er zijn behoorlijk wat mensen die een tegengeluid willen laten horen en geloven in complottheorieën. Hoe dit komt, dat onderzoekt De Telegraaf. Bekijk de video van de Telegraaf over complottheorieën met psycholoog en gedragswetenschapper Jan Willem van Prooijen in de video hieronder. Video: Famke Louise en Tim Douwsma onder vuur na optredens talkshows over corona Bekijk deze video » Albert Verlinde: "Famke Louise is een domme trut" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Telegraaf onderzoekt: waarom geloven mensen in complottheorieën? (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Telegraaf onderzoekt: waarom geloven mensen in complottheorieën? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen