Gordon over Wulf met Never Nooit Meer in Beste Zangers: ‘Tering, zo vereerd’ (video)

Gordon over Wulf met Never Nooit Meer in Beste Zangers: ‘Tering, zo vereerd’ (video)

Bekijk hier het fragment van Beste Zangers: Wulf met Never Nooit Meer.

Gisteren was in Beste Zangers zangeres Tabitha de hoofdgast. Dit betekende dat de andere artiesten haar eigen of haar favoriete nummers ten gehore brachten. En Never Nooit Meer van Gordon en Replay is een van haar favorieten, Wulf trad op met zijn eigen versie. En Gordon vindt het geweldig. “Tering ik ben zo vereerd”, reageert Gordon.

Bekijk de reactie van Gordon op het Beste Zangers-optreden met Never Nooit Meer in de video hieronder.

Beste Zangers is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Gordon over Wulf met <em>Never Nooit Meer</em> in <em>Beste Zangers</em>: ‘Tering, zo vereerd’ (video) Bekijk hier het fragment van Beste Zangers: Wulf met Never Nooit Meer. Gisteren was in Beste Zangers zangeres Tabitha de hoofdgast. Dit betekende dat de andere artiesten haar eigen of haar favoriete nummers ten gehore brachten. En Never Nooit Meer van Gordon en Replay is een van haar favorieten, Wulf trad op met zijn eigen versie. En Gordon vindt het geweldig. “Tering ik ben zo vereerd”, reageert Gordon. Bekijk de reactie van Gordon op het Beste Zangers-optreden met Never Nooit Meer in de video hieronder. Beste Zangers is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Beste Zangers: Miss Montreal emotioneert Tabitha met 'Hey mam' (video) Bekijk deze video » Beste Zangers: Diggy Dex is oud-docent van Tabitha en zingt nu 'Mooi zoals je bent' voor haar Bekijk deze video » Tabitha blikt terug op emotionele Beste Zangers: "Ontzettend trots op mezelf" (video) Bekijk deze video »
TV :
Gordon over Wulf met Never Nooit Meer in Beste Zangers: ‘Tering, zo vereerd’ (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gordon over Wulf met Never Nooit Meer in Beste Zangers: ‘Tering, zo vereerd’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen