Streetlab Camping De Liefde aflevering 4: singles krijgen liefdestherapie

Streetlab Camping De Liefde aflevering 4: singles krijgen liefdestherapie

Naast het tv-programma maken de mannen van Streetlab ook online een show over de liefde. In Streetlab Camping De Liefde proberen ze singles aan elkaar te koppelen, en om dit proces te bevorderen krijgen ze liefdestherapie van een liefdesfilosoof.

Bekijk de vierde aflevering van Camping De Liefde in de video hieronder.

Het tv-programma Streetlab: De Liefde is elke zaterdag om 22.05 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Streetlab: De Liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Streetlab Camping De Liefde</em> aflevering 4: singles krijgen liefdestherapie Naast het tv-programma maken de mannen van Streetlab ook online een show over de liefde. In Streetlab Camping De Liefde proberen ze singles aan elkaar te koppelen, en om dit proces te bevorderen krijgen ze liefdestherapie van een liefdesfilosoof. Bekijk de vierde aflevering van Camping De Liefde in de video hieronder. Het tv-programma Streetlab: De Liefde is elke zaterdag om 22.05 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Streetlab: De Liefde terugkijken bij Gids.tv. Streetlab: kun je vrouwen versieren door te doen alsof ze jou versieren? (video) Bekijk deze video » Streetlab Camping De Liefde aflevering 3: Gaat liefde echt door de maag? Bekijk deze video »
TV :
Streetlab Camping De Liefde aflevering 4: singles krijgen liefdestherapie

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Streetlab Camping De Liefde aflevering 4: singles krijgen liefdestherapie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen