Three Billboards Outside Ebbing, Missouri vanavond bij Net5: bekijk de trailer

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri vanavond bij Net5: bekijk de trailer

Vanavond is de met Oscars bekroonde film Three Billboards Outside Ebbing, Missouri te zien bij Net5. In dit verhaal onderneemt Mildred Hayes actie als de moordzaak van haar dochter Angela nog steeds niet is opgelost. Ze schrijft een controversiële boodschap op drie billboards die is gericht aan sheriff William Willoughby. En dat brengt heel wat teweeg.

Bekijk de trailer van Three Billboards Outside Ebbing, Missouri in de video hieronder.

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri is op vrijdag 25 september om 20.30 uur op Net5.

<em>Three Billboards Outside Ebbing, Missouri</em> vanavond bij Net5: bekijk de trailer Vanavond is de met Oscars bekroonde film Three Billboards Outside Ebbing, Missouri te zien bij Net5. In dit verhaal onderneemt Mildred Hayes actie als de moordzaak van haar dochter Angela nog steeds niet is opgelost. Ze schrijft een controversiële boodschap op drie billboards die is gericht aan sheriff William Willoughby. En dat brengt heel wat teweeg. Bekijk de trailer van Three Billboards Outside Ebbing, Missouri in de video hieronder. Three Billboards Outside Ebbing, Missouri is op vrijdag 25 september om 20.30 uur op Net5. Miniserie The Queen’s Gambit vanaf 23 oktober bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video » Bekijk trailer Thin Ice (vanaf 26 september te zien op Canvas) Bekijk deze video »
Trailer :
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri vanavond bij Net5: bekijk de trailerPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Three Billboards Outside Ebbing, Missouri vanavond bij Net5: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier