Mark Rutte: ‘In gesprek over nieuwe coronamaatregelen in grote steden’ (video)

Mark Rutte: ‘In gesprek over nieuwe coronamaatregelen in grote steden’ (video)

Hier kun je de hele persconferentie van Mark Rutte van 25 september terugkijken.

Het kan heel goed zijn dat aankomende week in een aantal grote steden nieuwe strengere coronamaatregelen worden ingevoerd, dat laat premier Mark Rutte vrijdag weten. Het aantal coronabesmettingen loopt snel hoog op, met name in de randstad, dus er wordt gepraat over nieuwe regels.

Aantal besmettingen corona loopt snel op
“Omdat het aantal besmettingen in de grote steden Amsterdam, Rotterdam en Den Haag extra snel oploopt, zijn we in gesprek met die burgemeesters en de veiligheidsregio's waar ze voorzitter van zijn”, zegt Rutte in de persconferentie van vrijdag. Het Outbreak Management Team komt maandag met een extra advies.

Bekijk het fragment met de aankondiging van Mark Rutte uit de persconferentie in de AD-video hieronder.

Mark Rutte: ‘In gesprek over <em>nieuwe coronamaatregelen</em> in grote steden’ (video) Hier kun je de hele persconferentie van Mark Rutte van 25 september terugkijken. Het kan heel goed zijn dat aankomende week in een aantal grote steden nieuwe strengere coronamaatregelen worden ingevoerd, dat laat premier Mark Rutte vrijdag weten. Het aantal coronabesmettingen loopt snel hoog op, met name in de randstad, dus er wordt gepraat over nieuwe regels. Bekijk ook Hugo de Jonge vindt Willem II-supporters onverantwoord: ‘Schreeuw lekker voor tv’ (video) Bekijk deze video » Aantal besmettingen corona loopt snel op“Omdat het aantal besmettingen in de grote steden Amsterdam, Rotterdam en Den Haag extra snel oploopt, zijn we in gesprek met die burgemeesters en de veiligheidsregio's waar ze voorzitter van zijn”, zegt Rutte in de persconferentie van vrijdag. Het Outbreak Management Team komt maandag met een extra advies. Bekijk het fragment met de aankondiging van Mark Rutte uit de persconferentie in de AD-video hieronder. Video: Klaas Dijkhoff wordt moedeloos van losgeslagen Willem II-fans in Tilburg Bekijk deze video » TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 25 september Bekijk deze video »
Politiek :
Mark Rutte: ‘In gesprek over nieuwe coronamaatregelen in grote steden’ (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mark Rutte: ‘In gesprek over nieuwe coronamaatregelen in grote steden’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen