Forum voor Democratie verknipt beelden Tweede Kamer: "Gebeurt overal!" (video)

Forum voor Democratie verknipt beelden Tweede Kamer: "Gebeurt overal!" (video)

De politieke partij Forum voor Democratie gebruikt social media op een wel hele bijzondere manier. De partij gebruikt beelden van de debatten die gevoerd worden in de Tweede Kamer en knipt deze zodanig dat het voordelig uitkomt. Daarbij plakken ze er ook fragmenten achter die niet direct plaatsgevonden hebben. "Het lijkt alsof Thierry Baudet op deze manier zijn gelijk probeert te halen," aldus hoofdredacteur van de Telegraaf, Paul Jansen.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

<em>Forum voor Democratie</em> verknipt beelden Tweede Kamer: &quot;Gebeurt overal!&quot; (video) De politieke partij Forum voor Democratie gebruikt social media op een wel hele bijzondere manier. De partij gebruikt beelden van de debatten die gevoerd worden in de Tweede Kamer en knipt deze zodanig dat het voordelig uitkomt. Daarbij plakken ze er ook fragmenten achter die niet direct plaatsgevonden hebben. "Het lijkt alsof Thierry Baudet op deze manier zijn gelijk probeert te halen," aldus hoofdredacteur van de Telegraaf, Paul Jansen. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Farid Azarkan tegen Thierry Baudet: "Ik ken ook mensen die bijna zwanger zijn" (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Forum voor Democratie verknipt beelden Tweede Kamer: "Gebeurt overal!" (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Forum voor Democratie verknipt beelden Tweede Kamer: "Gebeurt overal!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen