A Babysitter's Guide To Monster Hunting 15 oktober bij Netflix: bekijk de trailer

A Babysitter's Guide To Monster Hunting 15 oktober bij Netflix: bekijk de trailer

Heb je rond Halloween zin in een griezelige film? Dan is het zeker een goed idee om A Babysitter's Guide To Monster Hunting te kijken. Het oppaskind van Kelly Ferguson wordt ontvoerd door een monster tijdens Halloween. Vervolgens gaat ze samen in een geheim genootschap met andere babysitters de strijd aan om de kinderen te beschermen.

A Babysitter's Guide To Monster Hunting is vanaf 15 oktober te zien bij Netflix, bekijk de trailer hieronder.

<em>A Babysitter's Guide To Monster Hunting</em> 15 oktober bij Netflix: bekijk de trailer Heb je rond Halloween zin in een griezelige film? Dan is het zeker een goed idee om A Babysitter's Guide To Monster Hunting te kijken. Het oppaskind van Kelly Ferguson wordt ontvoerd door een monster tijdens Halloween. Vervolgens gaat ze samen in een geheim genootschap met andere babysitters de strijd aan om de kinderen te beschermen. A Babysitter's Guide To Monster Hunting is vanaf 15 oktober te zien bij Netflix, bekijk de trailer hieronder. Miniserie The Queen’s Gambit vanaf 23 oktober bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video » Dramaserie Alguien Tiene Que Morir 16 oktober bij Netflix: bekijk de teaser Bekijk deze video »
Trailer :
A Babysitter's Guide To Monster Hunting 15 oktober bij Netflix: bekijk de trailer

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op A Babysitter's Guide To Monster Hunting 15 oktober bij Netflix: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen