40e editie Nederlands Film Festival gaat coronaproof van start (video)

40e editie Nederlands Film Festival gaat coronaproof van start (video)

Vanavond gaat alweer voor de 40ste keer het Nederlands Filmfestival in Utrecht van start. Maar dit jaar is door corona de vorm wel wat aangepast. Zo worden niet alle films vertoond in Utrecht, maar verspreid over Nederland. Het is belangrijk dat dit doorgaat, aangezien er heel veel premières zijn dit jaar en het een pittige competitie is voor het Gouden Kalf.

Bekijk de video van het AD hieronder.

40e editie <em>Nederlands Film Festival</em> gaat coronaproof van start (video) Vanavond gaat alweer voor de 40ste keer het Nederlands Filmfestival in Utrecht van start. Maar dit jaar is door corona de vorm wel wat aangepast. Zo worden niet alle films vertoond in Utrecht, maar verspreid over Nederland. Het is belangrijk dat dit doorgaat, aangezien er heel veel premières zijn dit jaar en het een pittige competitie is voor het Gouden Kalf. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Olga Zuiderhoek krijgt Career Achievement Award op filmfestival (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
40e editie Nederlands Film Festival gaat coronaproof van start (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 40e editie Nederlands Film Festival gaat coronaproof van start (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen