Zien: Gaby Blaaser verspreekt zich over nieuwe liefde: ‘Niet Bas Schothorst’ (video)

Zien: Gaby Blaaser verspreekt zich over nieuwe liefde: ‘Niet Bas Schothorst’ (video)

Gaby Blaaser doet nogal geheimzinnig over haar liefdesleven. Geruchten deden de ronde dat ze gelukkig is met Bas Schothorst, maar die drukt de Bachelorette de kop in.

Blaaser mag weer daten na De Bachelorette
“Het was geen officiële date, maar ik mag officieel wel weer daten maar dat is niet met hem”, zegt Gaby bij Shownieuws. Nu haar avontuur bij De Bachelorette voorbij is, mag de actrice er weer op los daten, al laat ze er liever niets over los. Maar toch lijkt haar reactie te zeggen dat ze iemand op het oog heeft…

Bekijk het verhaal van Gaby Blaaser over haar liefdesleven in Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Gaby Blaaser</em> verspreekt zich over nieuwe liefde: ‘Niet Bas Schothorst’ (video) Gaby Blaaser doet nogal geheimzinnig over haar liefdesleven. Geruchten deden de ronde dat ze gelukkig is met Bas Schothorst, maar die drukt de Bachelorette de kop in. Bekijk ook De Bachelorette met Gaby Blaaser: bekijk hier de hoogtepunten Bekijk deze video » Blaaser mag weer daten na De Bachelorette“Het was geen officiële date, maar ik mag officieel wel weer daten maar dat is niet met hem”, zegt Gaby bij Shownieuws. Nu haar avontuur bij De Bachelorette voorbij is, mag de actrice er weer op los daten, al laat ze er liever niets over los. Maar toch lijkt haar reactie te zeggen dat ze iemand op het oog heeft… Bekijk het verhaal van Gaby Blaaser over haar liefdesleven in Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. De Bachelorette: Niek haalt uit naar Gaby: ''Wat ben jij kinderachtig'' Bekijk deze video » Jordy (De Bachelorette) vindt Gaby Blaaser een clown: "Een grote poppenkast" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Gaby Blaaser verspreekt zich over nieuwe liefde: ‘Niet Bas Schothorst’ (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Gaby Blaaser verspreekt zich over nieuwe liefde: ‘Niet Bas Schothorst’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen