Tijd voor MAX gemist? Ingrid Kamerling over documentaire maken met TBSers

Tijd voor MAX gemist? Ingrid Kamerling over documentaire maken met TBSers

"Het is een uitdaging als filmmaker, want dan moet je hele andere creatieve dingen gaan doen. Maar ook lastig, want je mag geen gezichten in beeld brengen" aldus regisseur Ingrid Kamerling. Ze maakte een documentaire over TBSers die in een theatervoorstelling speelden en dit bracht aardig wat uitdagingen met zich mee.

Bekijk het fragment van Tijd voor MAX hieronder.

<em>Tijd voor MAX</em> gemist? Ingrid Kamerling over documentaire maken met TBSers "Het is een uitdaging als filmmaker, want dan moet je hele andere creatieve dingen gaan doen. Maar ook lastig, want je mag geen gezichten in beeld brengen" aldus regisseur Ingrid Kamerling. Ze maakte een documentaire over TBSers die in een theatervoorstelling speelden en dit bracht aardig wat uitdagingen met zich mee. Bekijk het fragment van Tijd voor MAX hieronder. Bekijk ook Tijd voor MAX: Corrie van Brenk (50Plus) noemt beleid van kabinet "zorgelijk" Bekijk deze video »
Talkshow :
Tijd voor MAX gemist? Ingrid Kamerling over documentaire maken met TBSers

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tijd voor MAX gemist? Ingrid Kamerling over documentaire maken met TBSers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen