Dick Advocaat: "Misplaatste opmerking van Rutte, maar fans moeten zich gedragen" (video)

Dick Advocaat: "Misplaatste opmerking van Rutte, maar fans moeten zich gedragen" (video)

Dick Advocaat hoopt dat supporters zich zondag aan de coronamaatregelen houden in de wedstrijd tegen ADO Den Haag, maar volgens de Feyenoord-trainer kan zachtjes zingen geen kwaad. Hij vond de opmerking van Rutte "dat fans hun bek moeten houden" aardig misplaatst, maar vindt wel dat ze zich moeten gedragen. Ze moeten anderhalve meter afstand van elkaar houden en de maatregelen van de overheid respecteren.

Bekijk de video van het AD hieronder.

<em>Dick Advocaat</em>: &quot;Misplaatste opmerking van Rutte, maar fans moeten zich gedragen&quot; (video) Dick Advocaat hoopt dat supporters zich zondag aan de coronamaatregelen houden in de wedstrijd tegen ADO Den Haag, maar volgens de Feyenoord-trainer kan zachtjes zingen geen kwaad. Hij vond de opmerking van Rutte "dat fans hun bek moeten houden" aardig misplaatst, maar vindt wel dat ze zich moeten gedragen. Ze moeten anderhalve meter afstand van elkaar houden en de maatregelen van de overheid respecteren. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Geirriteerde Dick Advocaat: "Dat soort dingen moet je in de kleedkamer bespreken" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Dick Advocaat: "Misplaatste opmerking van Rutte, maar fans moeten zich gedragen" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dick Advocaat: "Misplaatste opmerking van Rutte, maar fans moeten zich gedragen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen