Burgemeester Tilburg: "We maken geen afspraken meer met Willem II fans" (video)

Burgemeester Tilburg: "We maken geen afspraken meer met Willem II fans" (video)

De voetbalsupporters van Willem II hebben de boel op stelten gezet tijdens de Europa League-wedstrijd. Er waren afspraken wat betreft de coronaregels gemaakt met de gemeente welke Burgemeester Theo Weterings goedgekeurd had. De supporters hebben zich echter niet aan de afspraken gehouden, waarover de Burgemeester zijn teleurstelling uitspreekt. In de toekomst zullen ze geen afspraken meer maken met deze fans.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Burgemeester Tilburg: &quot;We maken geen afspraken meer met <em>Willem II fans</em>&quot; (video) De voetbalsupporters van Willem II hebben de boel op stelten gezet tijdens de Europa League-wedstrijd. Er waren afspraken wat betreft de coronaregels gemaakt met de gemeente welke Burgemeester Theo Weterings goedgekeurd had. De supporters hebben zich echter niet aan de afspraken gehouden, waarover de Burgemeester zijn teleurstelling uitspreekt. In de toekomst zullen ze geen afspraken meer maken met deze fans. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Hugo de Jonge vindt Willem II-supporters onverantwoord: ‘Schreeuw lekker voor tv’ (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Burgemeester Tilburg: "We maken geen afspraken meer met Willem II fans" (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Burgemeester Tilburg: "We maken geen afspraken meer met Willem II fans" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen