Wilfred Genee volgt Giel Beelen op: Gaat Jan Joost van Gangelen mee? (video)

Wilfred Genee volgt Giel Beelen op: Gaat Jan Joost van Gangelen mee? (video)

Wilfred Genee volgt Giel Beelen op in de radioshow van Veronica Inside. Jan Joost doet vrij geheimzinnig en zegt hierover: "Gaan we nog in de ochtend... Als jullie dat gaan doen, en ik misschien ook wel?" Hiermee lijkt hij stiekem aan te kondigen dat hij over zal gaan naar Veronica, terwijl hij momenteel bij FOX in dienst is.

Bekijk de video van Veronica Inside hieronder.

Wilfred Genee volgt Giel Beelen op: Gaat <em>Jan Joost van Gangelen</em> mee? (video) Wilfred Genee volgt Giel Beelen op in de radioshow van Veronica Inside. Jan Joost doet vrij geheimzinnig en zegt hierover: "Gaan we nog in de ochtend... Als jullie dat gaan doen, en ik misschien ook wel?" Hiermee lijkt hij stiekem aan te kondigen dat hij over zal gaan naar Veronica, terwijl hij momenteel bij FOX in dienst is. Bekijk de video van Veronica Inside hieronder. Bekijk ook Hélène Hendriks noemt Wim Kieft de Martien Meiland van VI: "Je bent er alle dagen" Bekijk deze video »
Entertainment :
Wilfred Genee volgt Giel Beelen op: Gaat Jan Joost van Gangelen mee? (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wilfred Genee volgt Giel Beelen op: Gaat Jan Joost van Gangelen mee? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen