The Masked Singer onthulling: "Er zit er een bij die ook in het buitenland bekend is" (video)

The Masked Singer onthulling: "Er zit er een bij die ook in het buitenland bekend is" (video)

Alles wordt uit de kast gehaald om de artiesten van The Masked Singer er zo sprankelend mogelijk uit te laten zien. Vanavond gaat het programma van start en het belooft een hysterisch seizoen te worden. Pannellid Buddy Vedder vertelt alvast wat over de onthullingen: "Ik kan niet teveel zeggen, maar er zit er eentje tussen die zowel in Nederland als in het buitenland bekend is!"

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Het nieuwe seizoen van The Masked Singer is vanaf vrijdag 25 september wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Masked Singer</em> onthulling: &quot;Er zit er een bij die ook in het buitenland bekend is&quot; (video) Alles wordt uit de kast gehaald om de artiesten van The Masked Singer er zo sprankelend mogelijk uit te laten zien. Vanavond gaat het programma van start en het belooft een hysterisch seizoen te worden. Pannellid Buddy Vedder vertelt alvast wat over de onthullingen: "Ik kan niet teveel zeggen, maar er zit er eentje tussen die zowel in Nederland als in het buitenland bekend is!" Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Het nieuwe seizoen van The Masked Singer is vanaf vrijdag 25 september wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Seizoen 2 van The Masked Singer start vrijdagavond: bekijk de promo Bekijk deze video »
TV :
The Masked Singer onthulling: "Er zit er een bij die ook in het buitenland bekend is" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Masked Singer onthulling: "Er zit er een bij die ook in het buitenland bekend is" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen