3 mooiste momenten van debuutjaar Martínez: "Niemand zeker van basisplaats" (video)

3 mooiste momenten van debuutjaar Martínez: "Niemand zeker van basisplaats" (video)

Ruim een jaar geleden debuteerde Lisandro Martínez bij Ajax. Zijn debuutjaar was er eentje voor in de boeken, dus de speler zet zelf zijn top 3 favoriete momenten van het jaar op een rijtje. De nieuwe speler was op Dusan Tadic na degene met de meeste speelminuten van heel Ajax. De concurrentie is moordend, maar de 22-jarige Martínez is vastbesloten om er ook dit seizoen weer voor te zorgen dat de trainer niet om hem heen kan.

Bekijk de video van AFC Ajax hieronder.

3 mooiste momenten van <em>debuutjaar Martínez:</em> &quot;Niemand zeker van basisplaats&quot; (video) Ruim een jaar geleden debuteerde Lisandro Martínez bij Ajax. Zijn debuutjaar was er eentje voor in de boeken, dus de speler zet zelf zijn top 3 favoriete momenten van het jaar op een rijtje. De nieuwe speler was op Dusan Tadic na degene met de meeste speelminuten van heel Ajax. De concurrentie is moordend, maar de 22-jarige Martínez is vastbesloten om er ook dit seizoen weer voor te zorgen dat de trainer niet om hem heen kan. Bekijk de video van AFC Ajax hieronder. Bekijk ook Bondscoach Frank de Boer: 'Geen Ajax- of Barcelona-clausule in contract' (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
3 mooiste momenten van debuutjaar Martínez: "Niemand zeker van basisplaats" (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op 3 mooiste momenten van debuutjaar Martínez: "Niemand zeker van basisplaats" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen