Familie van Breonna Taylor staat op: "Geef ons de transcripten van de rechtbank!"

Familie van Breonna Taylor staat op: "Geef ons de transcripten van de rechtbank!"

De familie, advocaten en vrienden van Breonna Taylor staan vandaag op en spreken hun onvrede uit. De drie politieagenten verantwoordelijk voor de dood van Taylor worden niet vervolgd voor moord of doodslag. Niet alleen is deze uitkomst niet te begrijpen voor de familie, het maakt hen en vele anderen ontzettend kwaad. Ze eisen transcripten van de rechtbank en willen transparantie.

Bekijk de video van NowThis hieronder.

Familie van <em>Breonna Taylor</em> staat op: &quot;Geef ons de transcripten van de rechtbank!&quot; De familie, advocaten en vrienden van Breonna Taylor staan vandaag op en spreken hun onvrede uit. De drie politieagenten verantwoordelijk voor de dood van Taylor worden niet vervolgd voor moord of doodslag. Niet alleen is deze uitkomst niet te begrijpen voor de familie, het maakt hen en vele anderen ontzettend kwaad. Ze eisen transcripten van de rechtbank en willen transparantie. Bekijk de video van NowThis hieronder. Bekijk ook Op1 gemist? Mensen van kleur vijf keer zo vaak slachtoffer van politiegeweld in Amerika Bekijk deze video »
Nieuws :
Familie van Breonna Taylor staat op: "Geef ons de transcripten van de rechtbank!"

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Familie van Breonna Taylor staat op: "Geef ons de transcripten van de rechtbank!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen