De Vooravond gemist? Lodewijk Asscher: "Heb respect voor je tegenstanders"

De Vooravond gemist? Lodewijk Asscher: "Heb respect voor je tegenstanders"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 25 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 25 september terugkijken bij Gids.tv.

Lodewijk Asscher zat vanavond bij De Vooravond om te vertellen over de afgelopen politieke maand. Het ging onder andere over het maatschappelijk debat dat steeds harder wordt. Asscher heeft daar als kamerlid ervaring mee: "Je moet hard zijn over de inhoud, maar je moet wel respect hebben voor je tegenstanders."

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? Lodewijk Asscher: &quot;Heb <em>respect</em> voor je tegenstanders&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 25 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 25 september terugkijken bij Gids.tv. Lodewijk Asscher zat vanavond bij De Vooravond om te vertellen over de afgelopen politieke maand. Het ging onder andere over het maatschappelijk debat dat steeds harder wordt. Asscher heeft daar als kamerlid ervaring mee: "Je moet hard zijn over de inhoud, maar je moet wel respect hebben voor je tegenstanders." Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lodewijk Asscher richt pijlen op Mark Rutte: ‘Kabinet verliest zicht op coronavirus’ (video) Bekijk deze video » Op1 gemist? 'Lodewijk Asscher plaatst zijn interrupties heel overwogen' (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond gemist? Lodewijk Asscher: "Heb respect voor je tegenstanders"

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Lodewijk Asscher: "Heb respect voor je tegenstanders" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen