Fien Vermeulen: "Het is geen kankerboek, maar een boek over leven" (video)

Fien Vermeulen: "Het is geen kankerboek, maar een boek over leven" (video)

Presentatrice Fien Vermeulen kreeg op haar 21e een heftig bericht. Ze bleek lymfeklierkanker te hebben. Inmiddels is ze volledig kankervrij en gezond. Om deze periode af te sluiten heeft ze recent een boek uitgebracht wat de rollercoaster beschrijft van haar ziekte. Het boek heet: 'Het Regent Zonnestralen' en is vanaf nu te koop.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>Fien Vermeulen</em>: &quot;Het is geen kankerboek, maar een boek over leven&quot; (video) Presentatrice Fien Vermeulen kreeg op haar 21e een heftig bericht. Ze bleek lymfeklierkanker te hebben. Inmiddels is ze volledig kankervrij en gezond. Om deze periode af te sluiten heeft ze recent een boek uitgebracht wat de rollercoaster beschrijft van haar ziekte. Het boek heet: 'Het Regent Zonnestralen' en is vanaf nu te koop. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Fans Sonja Bakker geschrokken van haar fysieke toestand: "Het duurt langer dan je wilt" (video) Bekijk deze video »
TV :
Fien Vermeulen: "Het is geen kankerboek, maar een boek over leven" (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Fien Vermeulen: "Het is geen kankerboek, maar een boek over leven" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen