Tabitha over haar nieuwe album: "Niet te oppervlakkig, maar ook dansen in de auto" (video)

Tabitha over haar nieuwe album: "Niet te oppervlakkig, maar ook dansen in de auto" (video)

Vandaag brengt Tabitha, momenteel de meest gestreamde zangeres van Nederland, haar eerste album genaamd 'Hallo Met Mij' uit. In RTL Boulevard vertelt ze hierover dat ze hier ruim anderhalf jaar aan gewerkt heeft. De liedjes zijn er dus al een tijdje, maar nog steeds relevant voor de levensfase waar ze nu in zit. Ze omschrijft het album als "Niet te oppervlakkig, maar er zitten ook hele leuke liedjes bij waarop je lekker kunt dansen in de auto."

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Tabitha over haar nieuwe album: "Niet te oppervlakkig, maar ook dansen in de auto" (video) Vandaag brengt Tabitha, momenteel de meest gestreamde zangeres van Nederland, haar eerste album genaamd 'Hallo Met Mij' uit. In RTL Boulevard vertelt ze hierover dat ze hier ruim anderhalf jaar aan gewerkt heeft. De liedjes zijn er dus al een tijdje, maar nog steeds relevant voor de levensfase waar ze nu in zit. Ze omschrijft het album als "Niet te oppervlakkig, maar er zitten ook hele leuke liedjes bij waarop je lekker kunt dansen in de auto." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Tabitha blikt terug op emotionele Beste Zangers: "Ontzettend trots op mezelf" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Tabitha over haar nieuwe album: "Niet te oppervlakkig, maar ook dansen in de auto" (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tabitha over haar nieuwe album: "Niet te oppervlakkig, maar ook dansen in de auto" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen