Kylie Minogue vertelt over nieuw album: "Het is een keukendisco album"

Kylie Minogue vertelt over nieuw album: "Het is een keukendisco album"

Zangeres Kylie Minogue is ontzettend blij dat ze met muziek mensen nog bij elkaar kan brengen tijdens deze pandemie. Het voelt wel vreemd voor haar om de nieuwe muziek te promoten in deze bizarre tijd. Ze komt uit met een disco-album, omdat ze gelooft dat het genre disco nog lang niet uit de mode is. Ze kan niet op tour met dit album of het live aan haar familie in Australië laten horen, wat ze ontzettend verdrietig vindt.

Bekijk de video van ITV News hieronder.

<em>Kylie Minogue</em> vertelt over nieuw album: &quot;Het is een keukendisco album&quot; Zangeres Kylie Minogue is ontzettend blij dat ze met muziek mensen nog bij elkaar kan brengen tijdens deze pandemie. Het voelt wel vreemd voor haar om de nieuwe muziek te promoten in deze bizarre tijd. Ze komt uit met een disco-album, omdat ze gelooft dat het genre disco nog lang niet uit de mode is. Ze kan niet op tour met dit album of het live aan haar familie in Australië laten horen, wat ze ontzettend verdrietig vindt. Bekijk de video van ITV News hieronder. André Hazes maakt muziek over ex Bridget Maasland en hereniging Monique (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Kylie Minogue vertelt over nieuw album: "Het is een keukendisco album"

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kylie Minogue vertelt over nieuw album: "Het is een keukendisco album" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen