De Vooravond: Frank Evenblij over een bijzondere Tour De France

De Vooravond: Frank Evenblij over een bijzondere Tour De France

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 25 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 25 september terugkijken bij Gids.tv.

Het was een bijzondere Tour De France, zo vindt Frank Evenblij. Hij zat vanavond bij De Vooravond om te praten over de tour en het andere sportnieuws van afgelopen maand: "Het was een rare tour, die gedomineerd werd door Jumbo Visma, maar de een-na-laatste etappe was fantastisch!"

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond</em>: Frank Evenblij over een bijzondere <em>Tour De France</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 25 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 25 september terugkijken bij Gids.tv. Het was een bijzondere Tour De France, zo vindt Frank Evenblij. Hij zat vanavond bij De Vooravond om te praten over de tour en het andere sportnieuws van afgelopen maand: "Het was een rare tour, die gedomineerd werd door Jumbo Visma, maar de een-na-laatste etappe was fantastisch!" Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: is Herman van der Zandt ondanks code oranje toch in Parijs? Bekijk deze video » Tom Dumoulin openhartig na Tour de France: "Ik dacht aan stoppen" (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond: Frank Evenblij over een bijzondere Tour De France

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond: Frank Evenblij over een bijzondere Tour De France of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen