Dé trend van het moment: bizarre eyeliner (RTL Boulevard)

Dé trend van het moment: bizarre eyeliner (RTL Boulevard)

Eyeliner wordt al sinds mensenheugenis gebruikt door vrouwen en mannen om een lekker dramatisch effect aan de ogen te geven. Het lijntje hebben we door de jaren heen al in alle soorten en maten gezien en we zijn nog lang niet uitgekliederd. Tegenwoordig mag het vooral weer lekker gek.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder:

Dé trend van het moment: bizarre eyeliner (<em>RTL Boulevard</em>) Eyeliner wordt al sinds mensenheugenis gebruikt door vrouwen en mannen om een lekker dramatisch effect aan de ogen te geven. Het lijntje hebben we door de jaren heen al in alle soorten en maten gezien en we zijn nog lang niet uitgekliederd. Tegenwoordig mag het vooral weer lekker gek. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder: Bekijk ook The Masked Singer onthulling: "Er zit er een bij die ook in het buitenland bekend is" (video) Bekijk deze video » Graaf Claus Casimir (16) heeft eigen webshop met peperdure sneakers (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Dé trend van het moment: bizarre eyeliner (RTL Boulevard)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dé trend van het moment: bizarre eyeliner (RTL Boulevard) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen