Zien: Tino Martin wordt verrast door zijn grote idool René Froger

Zien: Tino Martin wordt verrast door zijn grote idool René Froger

De fans hebben er even op moeten wachten, maar er is weer nieuwe muziek van Tino Martin. Twee jaar na het verschijnen van zijn laatste album, verschijnt vandaag zijn nieuwe plaat, getiteld Voor Iedereen. Niemand minder dan zijn grote idool René Froger vroeg hem het hemd van het lijf.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder:

Zien: <em>Tino Martin</em> wordt verrast door zijn grote idool <em>René Froger</em> De fans hebben er even op moeten wachten, maar er is weer nieuwe muziek van Tino Martin. Twee jaar na het verschijnen van zijn laatste album, verschijnt vandaag zijn nieuwe plaat, getiteld Voor Iedereen. Niemand minder dan zijn grote idool René Froger vroeg hem het hemd van het lijf. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder: Bekijk ook Koffietijd: Tino Martin laat bijzondere beelden zien van coronaproof concert Bekijk deze video » Koffietijd gemist? Tino Martin treedt live op met Zij Zal Er Altijd Zijn Bekijk deze video »
Muziek :
Zien: Tino Martin wordt verrast door zijn grote idool René Froger

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Tino Martin wordt verrast door zijn grote idool René Froger of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen