De Vooravond gemist? "Straks moeten we in lockdown door deze idioten!"

De Vooravond gemist? "Straks moeten we in lockdown door deze idioten!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 25 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 25 september terugkijken bij Gids.tv.

Zoals elke week nemen ook vandaag de Rotterdamse zussen Petra en Monique de week door, samen met hun moeder Marja. En natuurlijk gaat het over #ikdoenietmeermee en het optreden van Famke Louise bij Jinek: "Laat haar maar eens een dagje meelopen op de intensive care." En: "Straks moeten we weer in lockdown door deze idioten!" Gelukkig werd er ook veel gelachen.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? &quot;Straks moeten we in lockdown door <em>deze idioten</em>!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 25 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 25 september terugkijken bij Gids.tv. Zoals elke week nemen ook vandaag de Rotterdamse zussen Petra en Monique de week door, samen met hun moeder Marja. En natuurlijk gaat het over #ikdoenietmeermee en het optreden van Famke Louise bij Jinek: "Laat haar maar eens een dagje meelopen op de intensive care." En: "Straks moeten we weer in lockdown door deze idioten!" Gelukkig werd er ook veel gelachen. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Koffietijd-dames prijzen optreden Diederik Gommers bij Jinek (video) Bekijk deze video » Diederik Gommers blij dat Famke Louise tot inkeer komt: ‘Wel een wake-up call’ (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond gemist? "Straks moeten we in lockdown door deze idioten!"

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? "Straks moeten we in lockdown door deze idioten!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen