Renze Klamer vat muzikaal de maand samen in De Vooravond (video)

Renze Klamer vat muzikaal de maand samen in De Vooravond (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 25 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 25 september terugkijken bij Gids.tv.

Renze Klamer kroop in De Vooravond weer achter zijn piano. Dit keer om de afgelopen maand samen te vatten. Van Arjen Robben tot Boris Johnson, alles zat erin.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Renze Klamer vat muzikaal de maand samen in <em>De Vooravond</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 25 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 25 september terugkijken bij Gids.tv. Renze Klamer kroop in De Vooravond weer achter zijn piano. Dit keer om de afgelopen maand samen te vatten. Van Arjen Robben tot Boris Johnson, alles zat erin. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Vooravond gemist? De sneakers van Klaas Dijkhoff zorgen voor ophef Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Renze Klamer sluit de week af: "Hoera, hoera, hoera!" Bekijk deze video »
Talkshow :
Renze Klamer vat muzikaal de maand samen in De Vooravond (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Renze Klamer vat muzikaal de maand samen in De Vooravond (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen