Muziek in De Vooravond: Dio zingt zijn single Radslag

Muziek in De Vooravond: Dio zingt zijn single Radslag

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 25 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 25 september terugkijken bij Gids.tv.

Rapper Dio zong vanavond bij De Vooravond zijn nieuwe single Radslag. We kennen de 32-jarige rapper natuurlijk van eerdere hits, zoals Tijdmachine en Aye

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Muziek in <em>De Vooravond</em>: Dio zingt zijn single <em>Radslag</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 25 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 25 september terugkijken bij Gids.tv. Rapper Dio zong vanavond bij De Vooravond zijn nieuwe single Radslag. We kennen de 32-jarige rapper natuurlijk van eerdere hits, zoals Tijdmachine en Aye Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Muziek in De Vooravond: Dio zingt zijn single Radslag

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Muziek in De Vooravond: Dio zingt zijn single Radslag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen