De Studioplant: "Tilburg was nooit ons paradepaardje" (De Vooravond)

De Studioplant: "Tilburg was nooit ons paradepaardje" (De Vooravond)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 25 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 25 september terugkijken bij Gids.tv.

Ook vanavond sprak de Studioplant wijze woorden in De Vooravond. Over Tillburg, en over #ikdoenietmeermee.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

De Studioplant: &quot;Tilburg was nooit ons paradepaardje&quot; (<em>De Vooravond</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 25 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 25 september terugkijken bij Gids.tv. Ook vanavond sprak de Studioplant wijze woorden in De Vooravond. Over Tillburg, en over #ikdoenietmeermee. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Studioplant: ''Plasluier, traplift, mondkapje, CDA, gehaktstaaf'' (De Vooravond) Bekijk deze video » Marcel van Roosmalen: "Na Famke Louise snak ik naar mensen als Frank de Boer" (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
De Studioplant: "Tilburg was nooit ons paradepaardje" (De Vooravond)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Studioplant: "Tilburg was nooit ons paradepaardje" (De Vooravond) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen