Spoiler: bekijk hier de eerste ontmaskering The Masked Singer

Spoiler: bekijk hier de eerste ontmaskering The Masked Singer

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 25 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Masked Singer van 25 september terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond was de eerste aflevering van het tweede seizoen van The Masked Singer. Na een avond vol spectaculaire optredens moest helaas afscheid worden genomen van één van de kandidaten. En dat was de Vuurvogel. Maar wie zat er achter het masker? Je ziet het hieronder.

Wie zit er achter het masker van de Vuurvogel?

Nou, dat is niemand minder dan Willeke Alberti! De 75-jarige zangeres stond vanavond vol passie op het podium. Het paste helemaal bij haar karakter. Ze zong haar versie van Pokerface van Lady Gaga. Ook dit spetterende optreden is te zien bij Gids.tv

Bekijk het fragment uit The Masked Singer hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Spoiler</em>: bekijk hier de eerste ontmaskering <em>The Masked Singer</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 25 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Masked Singer van 25 september terugkijken bij Gids.tv. Vanavond was de eerste aflevering van het tweede seizoen van The Masked Singer. Na een avond vol spectaculaire optredens moest helaas afscheid worden genomen van één van de kandidaten. En dat was de Vuurvogel. Maar wie zat er achter het masker? Je ziet het hieronder. Wie zit er achter het masker van de Vuurvogel? Nou, dat is niemand minder dan Willeke Alberti! De 75-jarige zangeres stond vanavond vol passie op het podium. Het paste helemaal bij haar karakter. Ze zong haar versie van Pokerface van Lady Gaga. Ook dit spetterende optreden is te zien bij Gids.tv Bekijk het fragment uit The Masked Singer hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook The Masked Singer: Carlo Boszhard hoopt dat Anouk achter masker zit Bekijk deze video » The Masked Singer onthulling: "Er zit er een bij die ook in het buitenland bekend is" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Spoiler: bekijk hier de eerste ontmaskering The Masked Singer

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Spoiler: bekijk hier de eerste ontmaskering The Masked Singer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen