Familie Gillis: Massa Is Kassa: Peter krijgt uitslag van zijn bodyscan

Familie Gillis: Massa Is Kassa: Peter krijgt uitslag van zijn bodyscan

Peter laat in Familie Gillis: Massa Is Kassa een bodyscan maken. De miljonair wil graag weten of hij in goede gezondheid verkeert en gaat daarom door de scan, waar hij deze keer wel in past. En vervolgens krijgt hij een goede uitslag.

Bekijk het fragment van Familie Gillis: Massa Is Kassa in de video hieronder.

De realityserie Familie Gillis: Massa Is Kassa is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Familie Gillis: Massa Is Kassa terugkijken bij Gids.tv.

<em>Familie Gillis: Massa Is Kassa</em>: Peter krijgt uitslag van zijn bodyscan Peter laat in Familie Gillis: Massa Is Kassa een bodyscan maken. De miljonair wil graag weten of hij in goede gezondheid verkeert en gaat daarom door de scan, waar hij deze keer wel in past. En vervolgens krijgt hij een goede uitslag. Bekijk het fragment van Familie Gillis: Massa Is Kassa in de video hieronder. De realityserie Familie Gillis: Massa Is Kassa is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Familie Gillis: Massa Is Kassa terugkijken bij Gids.tv. Familie Gillis: Massa Is Kassa: Peter maakt dubieuze foto’s van shoppende Nicol Bekijk deze video » Familie Gillis: Massa Is Kassa: Peter zoekt alvast een plek op natuurbegraafplaats Bekijk deze video »
TV :
Familie Gillis: Massa Is Kassa: Peter krijgt uitslag van zijn bodyscanCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Familie Gillis: Massa Is Kassa: Peter krijgt uitslag van zijn bodyscan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier