The Masked Singer: de Vuurvogel zingt Pokerface

The Masked Singer: de Vuurvogel zingt Pokerface

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 25 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Masked Singer van 25 september terugkijken bij Gids.tv.

De Vuurvogel zong vanavond Pokerface van Lady Gaga. Ze ging er helemaal in op. Ook de juryleden waren enthousiast. Maar wie zou er nou achter het masker zitten?

Bekijk het fragment uit The Masked Singer hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Masked Singer</em>: de Vuurvogel zingt <em>Pokerface</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 25 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Masked Singer van 25 september terugkijken bij Gids.tv. De Vuurvogel zong vanavond Pokerface van Lady Gaga. Ze ging er helemaal in op. Ook de juryleden waren enthousiast. Maar wie zou er nou achter het masker zitten? Bekijk het fragment uit The Masked Singer hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook The Masked Singer: Carlo Boszhard hoopt dat Anouk achter masker zit Bekijk deze video » The Masked Singer onthulling: "Er zit er een bij die ook in het buitenland bekend is" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
The Masked Singer: de Vuurvogel zingt Pokerface

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Masked Singer: de Vuurvogel zingt Pokerface of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen