The Masked Singer: de Koning zingt Uncharted (video)

The Masked Singer: de Koning zingt Uncharted (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 25 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Masked Singer van 25 september terugkijken bij Gids.tv.

De Koning zong vanavond in The Masked Singer het nummer Uncharted van Kensington. Wordt hij ook de koning van het programma?

Bekijk het fragment uit The Masked Singer hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Masked Singer</em>: de Koning zingt <em>Uncharted</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 25 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Masked Singer van 25 september terugkijken bij Gids.tv. De Koning zong vanavond in The Masked Singer het nummer Uncharted van Kensington. Wordt hij ook de koning van het programma? Bekijk het fragment uit The Masked Singer hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
The Masked Singer: de Koning zingt Uncharted (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Masked Singer: de Koning zingt Uncharted (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen