Veronica Inside gemist? Wie moet de assistent van Frank de Boer worden?

Veronica Inside gemist? Wie moet de assistent van Frank de Boer worden?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 25 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 25 september terugkijken bij Gids.tv.

Wie is de beste kandidaat om de assistent van Frank de Boer te worden? De heren van Veronica Inside praten erover.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Veronica Inside</em> gemist? Wie moet de assistent van <em>Frank de Boer</em> worden? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 25 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 25 september terugkijken bij Gids.tv. Wie is de beste kandidaat om de assistent van Frank de Boer te worden? De heren van Veronica Inside praten erover. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hélène Hendriks noemt Wim Kieft de Martien Meiland van VI: "Je bent er alle dagen" Bekijk deze video » Bondscoach Frank de Boer: 'Geen Ajax- of Barcelona-clausule in contract' (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Veronica Inside gemist? Wie moet de assistent van Frank de Boer worden?

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? Wie moet de assistent van Frank de Boer worden? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen