André Hazes vindt Famke Louise zielig: ‘Ik heb ook stomme dingen uitgekraamd’ (video)

André Hazes vindt Famke Louise zielig: ‘Ik heb ook stomme dingen uitgekraamd’ (video)

Bekijk hier het verhaal van Famke Louise bij Jinek: ‘Geen schijt aan de anderhalvemetersamenleving’

André Hazes vindt de actie van Famke Louise ‘niet zo slim’. De zanger vertelt dat hij zelf een jongen is die vaak problemen heeft met regels, maar de coronamaatregelen neemt hij heel serieus. Hazes treedt dan ook op in een coronaproof theater.

Hazes was ook weleens erg nerveus
“Ik vind het zo snel zielig, ook voor haar”, zegt Hazes over de actie #ikdoenietmeermee van Famke over het negeren van de coronaregels. “Ze zegt dingen en doet dingen onvoorbereid. Ik ben ook weleens zo nerveus geweest dat ik stomme dingen ging uitkramen. Ik ben ook weleens hard aangepakt. Ik weet het niet, ik vind het lastig.”

Bekijk het verhaal van André Hazes over onder meer Famke Louise in de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>André Hazes</em> vindt <em>Famke Louise</em> zielig: ‘Ik heb ook stomme dingen uitgekraamd’ (video) Bekijk hier het verhaal van Famke Louise bij Jinek: ‘Geen schijt aan de anderhalvemetersamenleving’ André Hazes vindt de actie van Famke Louise ‘niet zo slim’. De zanger vertelt dat hij zelf een jongen is die vaak problemen heeft met regels, maar de coronamaatregelen neemt hij heel serieus. Hazes treedt dan ook op in een coronaproof theater. Bekijk ook Glennis Grace neemt het op voor Famke Louise: "Omarm haar dan!" (video) Bekijk deze video » Hazes was ook weleens erg nerveus“Ik vind het zo snel zielig, ook voor haar”, zegt Hazes over de actie #ikdoenietmeermee van Famke over het negeren van de coronaregels. “Ze zegt dingen en doet dingen onvoorbereid. Ik ben ook weleens zo nerveus geweest dat ik stomme dingen ging uitkramen. Ik ben ook weleens hard aangepakt. Ik weet het niet, ik vind het lastig.” Bekijk het verhaal van André Hazes over onder meer Famke Louise in de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. René zag Famke Louise bij Jinek: "Ik vond het triest en sneu" (VI) Bekijk deze video » Britt Dekker maakt statement voor moeder die op IC werkt in Jinek: ‘Doe wel mee!’ Bekijk deze video »
Entertainment :
André Hazes vindt Famke Louise zielig: ‘Ik heb ook stomme dingen uitgekraamd’ (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op André Hazes vindt Famke Louise zielig: ‘Ik heb ook stomme dingen uitgekraamd’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen