Junior Songfestival Nationale Finale 2020 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Junior Songfestival Nationale Finale 2020 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Junior Songfestival Nationale Finale 2020 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Live-uitzending met de finale van het Nationaal Junior Songfestival in Rotterdam Ahoy, gepresenteerd door Romy Monteiro en Buddy Vedder. PolenIn deze finale wordt bepaald wie Nederland gaat vertegenwoordigen op het Junior Eurovisie Songfestival in Polen. Vier acts worden beoordeeld door de kijkers thuis, een professionele kinderjury en een vakjury. JuryIn de vakjury zitten dit jaar Duncan Laurence, Emma Heesters en Ronnie Flex. In de kinderjury zitten oud-winnaar Matheu Hinzen en de meiden van 6TIMES: Gioia, Yosina, Roxy, Idaila, Noa en Amy. Zij werden vorig jaar tweede. FinalistenDe finalisten die het grote podium in Ahoy mogen betreden zijn Robin, de girlband UNITY, het duo Janae en Jacky en de boyband T-Square. Zij hebben maandenlang gerepeteerd om met hun eigen nummer een fantastische show neer te zetten. Jinek gemist? Ilse DeLange: ‘Nieuw Songfestival-lied pittig voor Jeangu Macrooy’ Bekijk deze video » Jinek gemist? Producent Sietse Bakker vertelt hoe Songfestival er in 2021 uitziet Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Live-uitzending met de finale van het Nationaal Junior Songfestival in Rotterdam Ahoy, gepresenteerd door Romy Monteiro en Buddy Vedder.

Polen
In deze finale wordt bepaald wie Nederland gaat vertegenwoordigen op het Junior Eurovisie Songfestival in Polen. Vier acts worden beoordeeld door de kijkers thuis, een professionele kinderjury en een vakjury.

Jury
In de vakjury zitten dit jaar Duncan Laurence, Emma Heesters en Ronnie Flex. In de kinderjury zitten oud-winnaar Matheu Hinzen en de meiden van 6TIMES: Gioia, Yosina, Roxy, Idaila, Noa en Amy. Zij werden vorig jaar tweede.

Finalisten
De finalisten die het grote podium in Ahoy mogen betreden zijn Robin, de girlband UNITY, het duo Janae en Jacky en de boyband T-Square. Zij hebben maandenlang gerepeteerd om met hun eigen nummer een fantastische show neer te zetten.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Junior Songfestival Nationale Finale 2020 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen