Jinek gemist? Tabitha over jeugd en overlijden vader: ‘Meer begrafenissen dan bruiloften’

Jinek gemist? Tabitha over jeugd en overlijden vader: ‘Meer begrafenissen dan bruiloften’

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 25 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Zangeres Tabitha was donderdag de hoofdgast in Beste Zangers en ze vertelde over de bijzondere betekenis voor haar van het nummer Redemption Song van Bob Marley. Het lied werd deze keer gezongen door Milow, de laatste keer dat ze dit nummer hoorde was op de uitvaart van haar vader, zo’n 20 jaar geleden. “Wij hadden meer begrafenissen dan bruiloften. Dan ga je wel denken: het leven kan kort zijn”, vertelt Tabitha bij Jinek over een heftige periode in haar jeugd.

Bekijk het fragment van Jinek hieronder.

Beste Zangers is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Tabitha over jeugd en overlijden vader: ‘Meer begrafenissen dan bruiloften’ Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 25 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Beste Zangers: Milow zingt 'Redemption Song' en raakt gevoelige snaar (video) Bekijk deze video » Zangeres Tabitha was donderdag de hoofdgast in Beste Zangers en ze vertelde over de bijzondere betekenis voor haar van het nummer Redemption Song van Bob Marley. Het lied werd deze keer gezongen door Milow, de laatste keer dat ze dit nummer hoorde was op de uitvaart van haar vader, zo’n 20 jaar geleden. “Wij hadden meer begrafenissen dan bruiloften. Dan ga je wel denken: het leven kan kort zijn”, vertelt Tabitha bij Jinek over een heftige periode in haar jeugd. Bekijk het fragment van Jinek hieronder. Beste Zangers is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Tabitha over jeugd en overlijden vader: ‘Meer begrafenissen dan bruiloften’

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Tabitha over jeugd en overlijden vader: ‘Meer begrafenissen dan bruiloften’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen