Jinek gemist? Özcan Akyol: ‘Willem Engel (Viruswaarheid) is moderne sekteleider’

Jinek gemist? Özcan Akyol: ‘Willem Engel (Viruswaarheid) is moderne sekteleider’

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 25 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Özcan Akyol vertelt bij Jinek over het gevaar dat hij ziet in Willem Engel van Viruswaarheid. “Onderschat hem niet, hij heeft echt veel invloed.”

‘Willem Engel gevaar voor volksgezondheid’
“We hebben nu te maken met een moderne sekteleider. Iemand die een gevaar vormt voor de volksgezondheid”, zegt Eus bij Jinek. “Hij probeert de democratie een beetje omver te werpen, dat spreekt hij ook gewoon uit. Hij wil iedereen weg hebben in Den Haag. Het Kabinet moet opstappen. We moeten gewoon knuffelen en dansen en weet ik veel wat. En dat is heel gevaarlijk.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Özcan Akyol: ‘Willem Engel (Viruswaarheid) is moderne sekteleider’ Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 25 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Özcan Akyol vertelt bij Jinek over het gevaar dat hij ziet in Willem Engel van Viruswaarheid. “Onderschat hem niet, hij heeft echt veel invloed.” Bekijk ook Video: #ikdoenietmee blijkt initiatief van VirusWaarheid Bekijk deze video » ‘Willem Engel gevaar voor volksgezondheid’“We hebben nu te maken met een moderne sekteleider. Iemand die een gevaar vormt voor de volksgezondheid”, zegt Eus bij Jinek. “Hij probeert de democratie een beetje omver te werpen, dat spreekt hij ook gewoon uit. Hij wil iedereen weg hebben in Den Haag. Het Kabinet moet opstappen. We moeten gewoon knuffelen en dansen en weet ik veel wat. En dat is heel gevaarlijk.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Özcan Akyol: ‘Willem Engel (Viruswaarheid) is moderne sekteleider’

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Özcan Akyol: ‘Willem Engel (Viruswaarheid) is moderne sekteleider’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen