Militair vliegtuig crasht in Oekraïne, minstens 25 doden: bekijk de heftige beelden

Militair vliegtuig crasht in Oekraïne, minstens 25 doden: bekijk de heftige beelden

Militair vliegtuig crasht in Oekraïne, minstens 25 doden: bekijk de heftige beelden Een militair transportvliegtuig is vrijdagavond neergestort in Oekraïne. Hierbij zijn zeker 25 doden gevallen. Twee overlevenden bij crash OekraïneTwee mensen die in het vliegtuig zaten zouden het ongeluk hebben overleefd. Het gaat om het vliegtuig Antonov AN-26 dat crashte tijdens een trainingsvlucht, vlakbij de landingsbaan op het vliegveld van Chuhuiv. Het vliegtuig is in stukken gebroken en in brand gevlogen. Bekijk de beelden van het wrak in de video van het AD hierboven. Hieronder zie je het brandende vliegtuig na de crash. Zien: grote crash Tilburg: ''Auto reed met 120 km/u door de woonwijk'' Bekijk deze video » Bizarre beelden: motorrijder crasht, passagier redt zichzelf met salto Bekijk deze video »
Nieuws :
Militair vliegtuig crasht in Oekraïne, minstens 25 doden: bekijk de heftige beelden

Een militair transportvliegtuig is vrijdagavond neergestort in Oekraïne. Hierbij zijn zeker 25 doden gevallen.

Twee overlevenden bij crash Oekraïne
Twee mensen die in het vliegtuig zaten zouden het ongeluk hebben overleefd. Het gaat om het vliegtuig Antonov AN-26 dat crashte tijdens een trainingsvlucht, vlakbij de landingsbaan op het vliegveld van Chuhuiv. Het vliegtuig is in stukken gebroken en in brand gevlogen.

Bekijk de beelden van het wrak in de video van het AD hierboven. Hieronder zie je het brandende vliegtuig na de crash.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Militair vliegtuig crasht in Oekraïne, minstens 25 doden: bekijk de heftige beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen