Britt Dekker maakt statement voor moeder die op IC werkt in Jinek: ‘Doe wel mee!’

Britt Dekker maakt statement voor moeder die op IC werkt in Jinek: ‘Doe wel mee!’

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 25 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Britt Dekker voelt zich geroepen om te reageren op de actie #ikdoenietmeermee van een aantal bekende Nederlanders, die zich tegen de coronaregels keerden. Britt vertelt bij Jinek dat haar moeder al vijftien jaar op de IC werkt en dat zij en haar collega’s dit nooit meer willen meemaken.

Britt Dekker voelt verantwoordelijkheid met veel volgers
“Ik voel me gewoon verplicht omdat ik zo veel volgers heb, dat ik een soort verantwoordelijkheid heb om te zeggen: doe wel mee, want dit is gewoon niet ok”, zegt Britt in reactie op de actie van onder anderen Famke Louise. Inmiddels hebben de meesten alweer afstand genomen van de actie.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Britt Dekker maakt statement voor moeder die op IC werkt in <em>Jinek</em>: ‘Doe wel mee!’ Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 25 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Britt Dekker voelt zich geroepen om te reageren op de actie #ikdoenietmeermee van een aantal bekende Nederlanders, die zich tegen de coronaregels keerden. Britt vertelt bij Jinek dat haar moeder al vijftien jaar op de IC werkt en dat zij en haar collega’s dit nooit meer willen meemaken. Bekijk ook Famke Louise staat niet meer achter #ikdoenietmeermee (video) Bekijk deze video » Britt Dekker voelt verantwoordelijkheid met veel volgers“Ik voel me gewoon verplicht omdat ik zo veel volgers heb, dat ik een soort verantwoordelijkheid heb om te zeggen: doe wel mee, want dit is gewoon niet ok”, zegt Britt in reactie op de actie van onder anderen Famke Louise. Inmiddels hebben de meesten alweer afstand genomen van de actie. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Britt Dekker maakt statement voor moeder die op IC werkt in Jinek: ‘Doe wel mee!’

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Britt Dekker maakt statement voor moeder die op IC werkt in Jinek: ‘Doe wel mee!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen