Nieuwsuur gemist? Coronavirus kan zorgen voor zware hersenschade

Nieuwsuur gemist? Coronavirus kan zorgen voor zware hersenschade

Het coronavirus kan heel wat schade aanrichten in het lichaam, ook aan de hersenen. Uit onderzoek van het Amsterdamse UMC blijkt dat corona ervoor kan zorgen dat het immuunsysteem in de hersenen op hol slaat. En dat heeft grote gevolgen voor mensen die met het coronavirus besmet zijn, ook op de lange termijn.

Bekijk de video van Nieuwsuur hieronder.

Nieuwsuur is dagelijks te zien om 21.30 uur op NPO 2. Heb je Nieuwsuur gemist? Je kunt alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Nieuwsuur</em> gemist? Coronavirus kan zorgen voor zware hersenschade Het coronavirus kan heel wat schade aanrichten in het lichaam, ook aan de hersenen. Uit onderzoek van het Amsterdamse UMC blijkt dat corona ervoor kan zorgen dat het immuunsysteem in de hersenen op hol slaat. En dat heeft grote gevolgen voor mensen die met het coronavirus besmet zijn, ook op de lange termijn. Bekijk de video van Nieuwsuur hieronder. Nieuwsuur is dagelijks te zien om 21.30 uur op NPO 2. Heb je Nieuwsuur gemist? Je kunt alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Nieuwsuur: Deze mensen zijn financieel hard geraakt door coronacrisis Bekijk deze video » Nieuwsuur gemist? Kinderen zitten in thuisquarantaine door zieke moeder Bekijk deze video »
TV :
Nieuwsuur gemist? Coronavirus kan zorgen voor zware hersenschade

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwsuur gemist? Coronavirus kan zorgen voor zware hersenschade of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen