Jinek: Multimiljonair Salar Azimi begon in asielzoekerscentrum, woont nu in kasteel

Jinek: Multimiljonair Salar Azimi begon in asielzoekerscentrum, woont nu in kasteel

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 25 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

De familie Azimi is te zien in het nieuwe programma Waar Doen Ze Het Van?. Salar Azimi vertelt bij Jinek zijn verhaal, hoe hij begon in een asielzoekerscentrum en hoe hij het voor elkaar heeft gekregen dat hij nu miljonair is en in een kasteel woont. “Het asielzoekerscentrum heeft mij keihard gemaakt. Ik heb met mijn ouders en broertje in een kamer van tien vierkante meter gewoond”, vertelt Azimi.

Bekijk het fragment van Jinek hieronder.

Waar Doen Ze Het Van? is elke woensdag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Waar Doen Ze Het Van? terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Multimiljonair Salar Azimi begon in asielzoekerscentrum, woont nu in kasteel Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 25 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Familie Gillis: Massa is Kassa: Miljonair Peter dingt af bij verkoper op het strand Bekijk deze video » De familie Azimi is te zien in het nieuwe programma Waar Doen Ze Het Van?. Salar Azimi vertelt bij Jinek zijn verhaal, hoe hij begon in een asielzoekerscentrum en hoe hij het voor elkaar heeft gekregen dat hij nu miljonair is en in een kasteel woont. “Het asielzoekerscentrum heeft mij keihard gemaakt. Ik heb met mijn ouders en broertje in een kamer van tien vierkante meter gewoond”, vertelt Azimi. Bekijk het fragment van Jinek hieronder. Waar Doen Ze Het Van? is elke woensdag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Waar Doen Ze Het Van? terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Multimiljonair Salar Azimi begon in asielzoekerscentrum, woont nu in kasteel

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek: Multimiljonair Salar Azimi begon in asielzoekerscentrum, woont nu in kasteel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen