LuckyTV: Bondscoach Frank de Boer: ‘Louis van Gaal is zeker wel jaloers’

LuckyTV: Bondscoach Frank de Boer: ‘Louis van Gaal is zeker wel jaloers’

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 25 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

In LuckyTV is een vete te zien tussen Frank de Boer en Louis van Gaal. In de satirische video verkondigt de nieuwe bondscoach tijdens de persconferentie dat Van Gaal ‘zeker wel’ jaloers is…

Bekijk het fragment van LuckyTV uit Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: Bondscoach Frank de Boer: ‘Louis van Gaal is zeker wel jaloers’ Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 25 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: Heeft Famke Louise nieuwe hit met #ikdoenietmeermee? (video) Bekijk deze video » In LuckyTV is een vete te zien tussen Frank de Boer en Louis van Gaal. In de satirische video verkondigt de nieuwe bondscoach tijdens de persconferentie dat Van Gaal ‘zeker wel’ jaloers is… Bekijk het fragment van LuckyTV uit Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
TV :
LuckyTV: Bondscoach Frank de Boer: ‘Louis van Gaal is zeker wel jaloers’

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: Bondscoach Frank de Boer: ‘Louis van Gaal is zeker wel jaloers’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen