Samenvatting vrije training 2 voor Formule 1 GP van Rusland: Bottas de snelste

Samenvatting vrije training 2 voor Formule 1 GP van Rusland: Bottas de snelste

Bekijk hier een overzicht met tijden: Formule 1 GP van Rusland live op tv.

De Formule 1-coureurs moesten vrijdagmiddag voor de tweede keer aan de bak voor de tweede vrije training. Dit weekend wordt de grand prix van Rusland verreden, dus daarvoor moet worden getraind. Deze keer was Valtteri Bottas de snelste.

Bekijk de samenvatting van de tweede vrije training voor de Formule 1 GP van Rusland hieronder.

Samenvatting <em>vrije training 2</em> voor Formule 1 GP van Rusland: Bottas de snelste Bekijk hier een overzicht met tijden: Formule 1 GP van Rusland live op tv. De Formule 1-coureurs moesten vrijdagmiddag voor de tweede keer aan de bak voor de tweede vrije training. Dit weekend wordt de grand prix van Rusland verreden, dus daarvoor moet worden getraind. Deze keer was Valtteri Bottas de snelste. Bekijk de samenvatting van de tweede vrije training voor de Formule 1 GP van Rusland hieronder. Samenvatting vrije training 1 voor Formule 1 GP van Rusland Bekijk deze video » Zien: Max Verstappen spint tijdens vrije trainig 2 voor GP van Rusland en is niet blij Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting vrije training 2 voor Formule 1 GP van Rusland: Bottas de snelste

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting vrije training 2 voor Formule 1 GP van Rusland: Bottas de snelste of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen