Jinek gemist? Tabitha zingt haar nieuwe single Hallo Met Mij

Jinek gemist? Tabitha zingt haar nieuwe single Hallo Met Mij

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 25 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Tabitha was vrijdag te gast bij Jinek, momenteel is zij te zien in het populaire programma Beste Zangers. De zangeres kwam niet alleen langs om te praten, ze bracht ook haar nieuwe single Hallo Met Mij ten gehore.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Tabitha zingt haar nieuwe single <em>Hallo Met Mij</em> Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 25 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Beste Zangers: Tabitha zingt 'Ik hou van mij' (video) Bekijk deze video » Tabitha was vrijdag te gast bij Jinek, momenteel is zij te zien in het populaire programma Beste Zangers. De zangeres kwam niet alleen langs om te praten, ze bracht ook haar nieuwe single Hallo Met Mij ten gehore. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Tabitha zingt haar nieuwe single Hallo Met Mij

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Tabitha zingt haar nieuwe single Hallo Met Mij of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen