Storm Odette raast door Nederland: bekijk de aangerichte schade

Storm Odette raast door Nederland: bekijk de aangerichte schade

De storm Odette raast over Nederland, en dat zorgt al voor behoorlijk wat schade. De brandweer heeft moeten uitrukken om bijvoorbeeld omgevallen bomen en losgeraakte takken op te ruimen. Door de vallende bomen zijn auto's zwaar beschadigd. Naar verwachting zorgt de herfststorm Odette ook zaterdag voor de nodige problemen.

Bekijk beelden van Hart Van Nederland van de stormschade in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

<em>Storm Odette</em> raast door Nederland: bekijk de aangerichte schade De storm Odette raast over Nederland, en dat zorgt al voor behoorlijk wat schade. De brandweer heeft moeten uitrukken om bijvoorbeeld omgevallen bomen en losgeraakte takken op te ruimen. Door de vallende bomen zijn auto's zwaar beschadigd. Naar verwachting zorgt de herfststorm Odette ook zaterdag voor de nodige problemen. Bekijk beelden van Hart Van Nederland van de stormschade in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Video: orkaan Laura richt ravage aan in Louisiana Bekijk deze video » Buienradar: Het is echt herfst, onstuimig weer met wind en regen op komst Bekijk deze video »
TV :
Storm Odette raast door Nederland: bekijk de aangerichte schade

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Storm Odette raast door Nederland: bekijk de aangerichte schade of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen