Zien: Dick Advocaat grapt na Rutte dat Feyenoord-fans ‘bek moeten houden’

Zien: Dick Advocaat grapt na Rutte dat Feyenoord-fans ‘bek moeten houden’

Bekijk hier de opvallende uitspraak van Mark Rutte: ‘Je moet gewoon je bek houden’

Dick Advocaat reageert op unieke wijze op de uitspraak van premier Mark Rutte dat voetbalfans in het stadion hun ‘bek moeten houden’. “Ik ben een grote fan van Rutte, laat dat duidelijk zijn. Maar dat vond ik wel een misplaatste opmerking”, aldus de serieuze Feyenoord-trainer. Hij heeft vervolgens dan ook een opvallende oplossing voor de wedstrijd: “Vooral de bek houden, zou Rutte zeggen. Dat mag ik toch ook wel één keer zeggen, of niet? Nou doe ik het niet meer.”

Bekijk de NOS-video met het verhaal van Dick Advocaat hieronder.

Zien: Dick Advocaat grapt na Rutte dat Feyenoord-fans ‘bek moeten houden’ Bekijk hier de opvallende uitspraak van Mark Rutte: ‘Je moet gewoon je bek houden’ Dick Advocaat reageert op unieke wijze op de uitspraak van premier Mark Rutte dat voetbalfans in het stadion hun ‘bek moeten houden’. “Ik ben een grote fan van Rutte, laat dat duidelijk zijn. Maar dat vond ik wel een misplaatste opmerking”, aldus de serieuze Feyenoord-trainer. Hij heeft vervolgens dan ook een opvallende oplossing voor de wedstrijd: “Vooral de bek houden, zou Rutte zeggen. Dat mag ik toch ook wel één keer zeggen, of niet? Nou doe ik het niet meer.” Bekijk de NOS-video met het verhaal van Dick Advocaat hieronder. Zien: Willem II-supporters negeren Mark Rutte en overtreden coronaregels Bekijk deze video » Hugo de Jonge vindt Willem II-supporters onverantwoord: ‘Schreeuw lekker voor tv’ (video) Bekijk deze video »

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dick Advocaat grapt na Rutte dat Feyenoord-fans ‘bek moeten houden’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen