The Masked Singer: dit zijn de hints die de jury kreeg van Willeke Alberti

The Masked Singer: dit zijn de hints die de jury kreeg van Willeke Alberti

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 25 september. Je kunt ook deze hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Niemand minder dan Willeke Alberti bleek vrijdagavond in het pak van de Vuurvogel te zitten van The Masked Singer. De juryleden meenden de zangeres te herkennen aan haar stem, maar zij hebben meer hints gekregen…

Bekijk het fragment met de hints van The Masked Singer hieronder.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Masked Singer</em>: dit zijn de hints die de jury kreeg van Willeke Alberti Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 25 september. Je kunt ook deze hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Niemand minder dan Willeke Alberti bleek vrijdagavond in het pak van de Vuurvogel te zitten van The Masked Singer. De juryleden meenden de zangeres te herkennen aan haar stem, maar zij hebben meer hints gekregen… Bekijk het fragment met de hints van The Masked Singer hieronder. The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. The Masked Singer: Carlo Boszhard hoopt dat Anouk achter masker zit Bekijk deze video » The Masked Singer onthulling: "Er zit er een bij die ook in het buitenland bekend is" (video) Bekijk deze video »
TV :
The Masked Singer: dit zijn de hints die de jury kreeg van Willeke Alberti

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Masked Singer: dit zijn de hints die de jury kreeg van Willeke Alberti of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen