The Masked Singer: bekijk de sing-off met de Vuurvogel en Koning

The Masked Singer: bekijk de sing-off met de Vuurvogel en Koning

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 25 september. Je kunt ook deze hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

In de eerste aflevering van het tweede seizoen van The Masked Singer moesten de karakters Vuurvogel en Koning het tegen elkaar opnemen in de sing-off. Hoe dat eraan toeging, zie je in de video hieronder.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Masked Singer</em>: bekijk de sing-off met de Vuurvogel en Koning Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 25 september. Je kunt ook deze hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. In de eerste aflevering van het tweede seizoen van The Masked Singer moesten de karakters Vuurvogel en Koning het tegen elkaar opnemen in de sing-off. Hoe dat eraan toeging, zie je in de video hieronder. The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Eerste beelden nieuw seizoen The Masked Singer: herken jij één van de stemmen? Bekijk deze video » The Masked Singer onthulling: "Er zit er een bij die ook in het buitenland bekend is" (video) Bekijk deze video »
TV :
The Masked Singer: bekijk de sing-off met de Vuurvogel en Koning

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Masked Singer: bekijk de sing-off met de Vuurvogel en Koning of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen